Employer branding -
Hvad er nu det?!

Tilbage

Dato: 18.01.2024

Vores community events er lukkede events, men kontakt anna@hirdconsulting.dk, hvis du er interesseret i at være med til dette event eller fremtidige events.

Det kan du forvente

“There is a global war for talent”.
Arbejdsløsheden er rekordlav og en stor udfordring mange virksomheder kæmper med er at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Noget der kan gøre en stor forskel for din virksomhed i denne udfordring, er arbejdet med Employer Branding. Hvis dette område er nyt for dig, kan du på sessionen med Maria lære mere herom og få en praktisk guide til, hvordan I som virksomhed kan styrke jeres Employer Brand, og dermed opnå fordele i konkurrencen om tiltrækning af de rette talenter.

Lidt om Maria

Med mere end 10 års erfaring med at opbygge, udvikle og forske i stærke organisationer og tilhørende kulturer, besidder jeg omfattende viden inden for området People & Culture. Jeg bestrider i øjeblikket rollen som Head of People & Culture hos EIVEE, en dansk tech scale-up, der hjælper virksomheder med at måle deres CO2-udledninger. Udover dette balancerer jeg rollen som mor, har en Ph.d. inden for organisationsstudier og underviser som ekstern lektor på CBS i HRM og ledelsesrelaterede emner, herunder Employer Branding.

Maria Krysfeldt
Rasmussen